Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 17.09.2018. | objavio Plusonline

0

Prihvatanje konverzije duga pirotskog Tigra jasan signal podrške Vlade Srbije

Danas je održana vanredna sednica Skupštine akcionarskog društva Tigar a.d. Pirot. Jedina tema o kojoj se raspravljalo jeste prihvatanje konverzije duga Tigra. Akcionari su upoznati i o poslovanju Kompanije u dosadašnjem periodu i trenutnim aktivnostima u cilju intenziviranja proizvodnje. U fabrikama Obuća, Tehnička guma i Hemijski proizvodi zabeležen je izuzetan rast proizvodnje.

Generalni direktor Kompanije Tigar a.d. Pirot, Vladimir Ilić, izjavio je da su odredjeni fondovi, gradovi Beograd i Pirot i Republika Srbija vlasnici akcija Tigra. Ovo je, ocenio je Ilić, jasan signal Vlade da podržava Tigar u naporima da izadje iz finansijske krize.

Danas su akcionari upoznati i o potpisivanju Kolektivnog ugovora izmedju menadžmenta i sindikata, a u toku je i realizacija još jednog kruga socijalnog programa.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline