Plus Online Android

AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 29.06.2019. | objavio Plusonline

0

Prigodnom svečanošću Dopisništvo RTS-a u Pirotu obeležilo tri decenije od osnivanja

Prošlo je 50 godina od prvog televizijskog izveštavanja sa ovog područja i 30 godina od osnivanja Dopisništva RTS-a u Pirotu. Povodom ova dva značajna jubileja Dopisništvo RTS-a upriličilo je, u prostorijama Privredne komore Pirot, koktel za svoje kolege i saradnike.

Kada smo juče razgovarali sa šefom Dopisništva, Majom Mijalković, rekla je da je Pirot bio jedan od prvih pet gradova koji su imali dopisnike, a prvi dopisnik u našem gradu bio je Tomislav G. Panajotović.

Panajotović je prisustvovao koktelu i na samom početku obratio prisutnima ističući da je postao dopisnik 1968. godine i da je pirotsko dopisništvo jedno od najboljih u Srbiji.

Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota, čestitao je jubilej Dopisništvu i zahvalio na svim dosadašnjim izveštavanjima i poželeo da traju što duže.   

Šef Dopisništva u Pirotu, Maja Mijalković, pozdravljajući goste rekla je da je mnogo vremena prošlo, menjali su se uslovi rada, prostor i tehnika i zahvalni su Gradu što su konačno dobili prostor koji im odgovara. Svima je poželela ugodan boravak i zahvalila što su došli da sa njima podele radost.

Među gostima su bili predstavnici medija, Grada Pirota, Pirotskog upravnog okruga, javnih preduzeća i ustanova.

Tagovi: , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline