AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 25.01.2016. | objavio Plusonline

0

Prigodan program povodom Dana Svetog Save u školama

U OŠ “Dušan Radović” priredbu povodom dana Svetog Save pripremili su učenici trećeg razreda. Tog dana će se raditi po redukovanom režimu s obzirom da će svi učenici i nastavnici na prigodan način obeležiti školsku slavu, rekla je direktorka škole Nataša Branković.

–         Prisećajući se života, rada i dela Svetog Save svi razredi će obeležiti slavu. U popodnevnim satima, od 14 časova, je svečano sečenje slavskog kolača i priredba za sve zaposlene, roditelje i članove školskog odbora, navela je Brankovićeva.

I u OŠ “8.septembar” će se kao i svake godine svečano proslaviti školska slava. Tanja Prvulović, pomoćnik direktora škole, izjavila je za Portal Plus online da će se učenici svih razreda okupljati po dogovorenom vremenskom rasporedu u svojim učionicama i proslavljati dan Svetog Save, a zatim će u trpezariji škole biti sečenje slavskog kolača za svaku grupu posebno.  Pored toga, biće organizovana i dodela nagrada za literarne i likovne radove.

–         Dodela nagrada obaviće se u 11 sati u nastavničkoj kancelariji. Biće organizovana i sportska takmičenja u odbojci i fudbalu. Takođe, i u izdvojenim odeljenjima u Sukovu i Poljskoj Ržani biće održane priredbe, istakla je Prvulovićeva.

Tagovi: , , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline