AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 25.01.2016. | objavio Plusonline

0

Prigodan program povodom Dana Svetog Save u školama

U OŠ “Dušan Radović” priredbu povodom dana Svetog Save pripremili su učenici trećeg razreda. Tog dana će se raditi po redukovanom režimu s obzirom da će svi učenici i nastavnici na prigodan način obeležiti školsku slavu, rekla je direktorka škole Nataša Branković.

–         Prisećajući se života, rada i dela Svetog Save svi razredi će obeležiti slavu. U popodnevnim satima, od 14 časova, je svečano sečenje slavskog kolača i priredba za sve zaposlene, roditelje i članove školskog odbora, navela je Brankovićeva.

I u OŠ “8.septembar” će se kao i svake godine svečano proslaviti školska slava. Tanja Prvulović, pomoćnik direktora škole, izjavila je za Portal Plus online da će se učenici svih razreda okupljati po dogovorenom vremenskom rasporedu u svojim učionicama i proslavljati dan Svetog Save, a zatim će u trpezariji škole biti sečenje slavskog kolača za svaku grupu posebno.  Pored toga, biće organizovana i dodela nagrada za literarne i likovne radove.

–         Dodela nagrada obaviće se u 11 sati u nastavničkoj kancelariji. Biće organizovana i sportska takmičenja u odbojci i fudbalu. Takođe, i u izdvojenim odeljenjima u Sukovu i Poljskoj Ržani biće održane priredbe, istakla je Prvulovićeva.

Tagovi: , , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline