Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 28.06.2019. | objavio Plusonline

0

Priče sa bilborda – Aleksa Stefanović, učenik generacije Gimnazije Pirot

Juče smo sa gradonačelnikom Vladanom Vasićem razgovarali ispred bilborda na kojem su učenici generacija svih pirotskih osnovnih i srednjih škola, što je ustvari bila i najava našeg  serijala  “Priče sa bilborda”, u okviru kojeg ćemo razgovarati sa svim ovim mladim ljudima kako bi smo ih i na ovaj način istakli.  

Naš prvi sagovornik bio je Aleksa Stefanović, učenik generacije Gimnazije Pirot. Sa Aleksom smo tokom njegovog školovanja nebrojeno puta razgovarali, pratili smo njegove uspehe na mnogobrojnim takmičenjima, što mu je i omogućilo da bez polaganja prijemnog ispita upiše željeni fakultet. 

Govoreći o svom dosadašnjem školovanju Aleksa kaže da je bilo potrebno mnogo rada i truda, ali je i organizacija vrlo bitna jer može da se bude i dobar đak i da se ima vremena za druge aktivnosti.

Sledeća naša sagovornica u serijalu “Priče sa bilborda” biće Snežana Zdravković, učenica generacije OŠ “Dušan Radović”

Tekst i video Teodora Stojanov

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline