Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 12.08.2014. | objavio Plusonline

0

Predstavljeni omladinski projekti programa „Mladi su zakon 2014“ VIDEO

Udruženje građana „Vizija“,  koje je Resurs centar Ministarstva omladine i sporta za program „Mladi su zakon 2014“  organizovalo je danas konferenciju za medije, na kojoj je između ostalog bilo reči o obeležavanju Međunrodnog dana mladih kao i o omladinskim projektima u okviru programa „Mladi su zakon 2014-Pirotski okrug“. Jovana Icić, koordinator projektnih aktivnosti, navela je udruženja i neformalne organizacije iz Pirotskog okruga,  koje će  realizovati 13 omladinskih projekata, koji su odobreni na konkursu Ministarstva.

Miljana Kocić iz neformalne organizacije „Omladinska sinergija“ predstavila je projekat koji  će ova organizacija realizovati „Podsticanje preduzetničkog duha kod mladih“.

Udruženje „Ternipe“ urediće parkovsku površinu u svom naselju.

Vera Stoiljkov iz neformalne grupe „Lužničanke“ iz Babušnice  učestvovaće u uređenju javnih prostora u kojima mladi provode slobodno vreme.

Jelena Jocić  iz neformalne grupe „Omladinci 010“ predstavila je projekat koji će realizovati ova grupa „Uređivanje školskog dvorišta Gimnazije“.

Tagovi:Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline