Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 05.02.2018. | objavio Plusonline

0

Predstavljamo pojačanja Radničkog. Lazarević “podigao lestvicu” cilj sredina tabele, nema borbe za opstanak!

Fudbaleri  pirotskog  prvoligaša,  bez obzira na vremenske uslove, sneg, kiša, sunce  ovih dana, vredno rade na terenima Stadiona kraj Nišavi i u teretani na Zatvorenom bazenu. Trener Goran Lazarević , paralelno s realizacijom plana, nastoji da u saradnji sa predsednikom Zoranom Nikolićem i ljudima bliskim Radničkom u Beogradu, pronadje prava pojačanja za nastavak prvenstva. Sve ovo utoliko pre što je veliki broj igrača otišao, ali i zbog glavnog razloga, a to je , formirati kvalitetniji tim za prolećne borbe za okršaje .

   Naša praksa je da najpre pokažemo, informišemo ko su novi fudbaleri Radničkog, a da posle odredjenog vremena, razgovaramo sa njima o prvim utiscima, njihovoj karijeri i očekivanjima u nastavku prvenstva.

   Juče pre podne, fudbaleri Radničkog bili su u ,,rukama,, kondicionog  trenera Milana Stavela, a golmani radili sa Nenadom Jončićem. Trčali su deonice i to je trajalo dugo.  Na kraju, naravno   tkzv. ,,istezanje,,!

 

  Po završetku treninga razgovarali smo sa novodošlim igračima, za koje se nadamo da će zaista biti prava pojačanja.

   Utisak koji smo stekli , da će u Radničkom pokušati da dovedu još nekog igrača. Dobra informacija da se ekipi pridružio ranije jedan od najboljih fudbalera  Nemanja Petrov koji se neće vraćati u Novi Pazar.

  Radnički prvu trening utakmicu igra u subotu, 10. februara protiv zonaša Tanasko Rajića.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline