Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 28.07.2017. | objavio Plusonline

0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ovog vikenda u Pirotu, Dimitrovgradu i Nišu!

Kako Portal Plus online nezvanično saznaje, Aleksandar Vučić, predsednik Srbije u petak i subotu, 28. i 29. jula  posetiće Dimitrovgrad, Pirot i Niš.

Prema Protokolu posete,  predsednik Vučić će u petak predveče posetiti  Dimitrovgrad i radove na Koridoru 10 kod sela Gradinje. Najavljeno je da u Dimitrovgradu sa predsednikom Vučićem bude i Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministar gradjevinarstva.

Aleksandar Vučić će u subotu  pre podne biti u Pirotu. Od 9 do 10 časova posetiće škole Osmi septembar  i Školu Mladost gde se radi na rekonstrukciji objekata i gde su Vlada Srbije i Grad Pirot izdvojili značajna sredstva. Očekuje se da sa predsednikom Vučićem u delegaciji koja će posetiti Pirot  budu i ministar prosvete Mladen Šarčević  i direktor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Marko Blagojević.

Prema informacijama s kojima raspolažemo, u Nišu  će još jedna nemačka fabrika za proizvodnju kablova za auto-industriju Leoni biti otvorena. Kako su potvrdili iz ove Kompanije, svečanom otvaranju bi trebalo da prisustvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline