AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 11.04.2018. | objavio Plusonline

0

Predsednik Republičkog odbora, mr Milan Grujić, podržava rad sindikalne organizacije Toplane u Pirotu

Danas je održan sastanak Samostalnog sindikata JKP“Toplana“ u Pirotu na čelu sa novoizabranim rukovodstvom. Od nedavno predsednik Sindikalne organizacije u Toplani je Darko Petković. Sastanku koji je održan u velikoj Sali Samostalnog sindikata grada, prisustvovao je i predsednik Republičkog odbora samostalnih sindikata radnika zaposlenih u stambeno komunalnoj delatnosti, mr Milan Grujić.

Prema rečima, mr Milana Grujića, na sastanku se razgovaralo o planu i radu sindkalne organizacije Toplane, ali je iskorišćena prilika da se članovi sindikata upoznaju i sa nastojanjima Samostalnog sindikata da se izmeni i dopuni Zakon o penzijsko invalidskom osiguranju i upoznaju sa aktivnostima oko predstojećeg praznika rada, Prvog maja.

 

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline