AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 11.04.2018. | objavio Plusonline

0

Predsednik Republičkog odbora, mr Milan Grujić, podržava rad sindikalne organizacije Toplane u Pirotu

Danas je održan sastanak Samostalnog sindikata JKP“Toplana“ u Pirotu na čelu sa novoizabranim rukovodstvom. Od nedavno predsednik Sindikalne organizacije u Toplani je Darko Petković. Sastanku koji je održan u velikoj Sali Samostalnog sindikata grada, prisustvovao je i predsednik Republičkog odbora samostalnih sindikata radnika zaposlenih u stambeno komunalnoj delatnosti, mr Milan Grujić.

Prema rečima, mr Milana Grujića, na sastanku se razgovaralo o planu i radu sindkalne organizacije Toplane, ali je iskorišćena prilika da se članovi sindikata upoznaju i sa nastojanjima Samostalnog sindikata da se izmeni i dopuni Zakon o penzijsko invalidskom osiguranju i upoznaju sa aktivnostima oko predstojećeg praznika rada, Prvog maja.

 

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline