Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 26.07.2019. | objavio PlusonlineAdmin

0

Povereništvo GrO SNS Pirot i Unija mladih najoštrije osuđuje napada na porodicu predsednika Vučića

Saopštenje za javnost GrO SNS Pirot

Povereništvo GrO SNS Pirot i Unija mladih najoštrije osuđuju napad na porodicu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i pretnju smrću njegovoj deci.

Ovim putem želimo da pružimo podršku Milici, Danilu i Vukanu, koji kao i svi njihovi vršnjaci zaslužuju bezbrižno detinjstvo i odrastanje. Ovde više nije reč ni o prikupljanju najjeftinijih političkih poena, ovo je nasilje i otvorena mržnja prema nedužnima u očajničkom pokušaju da se stane na put svemu što predsednik Aleksandar Vučić čini po pitanju razvoja i napretka Srbije i da se degradira sve ono što je do sada urađeno.

Očekujemo da nadležni organi brzo otkriju ko stoji iza ovih napada i verujemo da građani Srbije neće podržati politiku mržnje i pretnji koja ne preže čak ni od napada na decu.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline