Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot

Objavljeno 10.09.2012. | objavio PlusonlineAdmin

Potpisan ugovor u kupovini dela imovine Prvog maja **VIDEO**

U Svečanoj sali Opstine  danas je potpisan  Ugovor o kupoprodaji dela imovine Industrije odeće Prvi maj izmedju društva sa ograničenom odgovornošu za proizvodnju, spoljnu i unutrašnju trgovinu  “AH MURA” iz Inđije i Prvog maja.

Mojca Lukančič ,koja je potpisala ugovor o kupoprodaji smatra da je ovaj poslovni potez od višestruke koristi ,kako za Kompaniju AH tako I sam grad.Ona kaže da je ovaj projekat naišao  na podršku lokalne samouprave ,države Srbije,rukovodstva Prvog maja kao i sindikata.

“Ja sam potpuno ubedjena u uspeh ovog projekta i smatram da je on dobar za sve koji su učestvovali u njemu.Dobar je za sindikat, Prvi maj, Pirot, Srbiju,isto tako i za Muru.Na kupovinu smo se odlučili jer smo imali podršku od samog početka.Opstrukcije nije bilo na putu realizacije ove priče I zato ćemo i u buduće lakše raditi kada znamo da imamo maksimalnu podršku relevantnih faktora”-izjavila je posle svečanog potpisivanja ugovora Mojca Lukančič, predstavnica grupacije AH Mura.

Predsednik opštine,Vladan Vasić,poželeo je mnogo uspeha svima koji su učestvovali u ovom projektu.Vasić kaže da je Prvi maj I dalje postoji kao pravno lice a da je veoma važno da je novi strateški partner preuzeo obavezu da u periodu od tri godine uposli 1.350 radika.

Direktor Industrije odeće Prvi maj,Veljko Krstić,ocenio je da je grupacija AH Mura od samog početka bila najozbiljniji kandidat za sklapanje ugovora o kupoprodaji.Napori su urodili plodom  i Prvi maj može biti srećan imajući u vidu,pored ostalog, i obaveze koje je kupac preuzeo u delu investicija.

 

Tagovi: , , , ,Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline