AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot

Objavljeno 10.09.2012. | objavio PlusonlineAdmin

Potpisan ugovor u kupovini dela imovine Prvog maja **VIDEO**

U Svečanoj sali Opstine  danas je potpisan  Ugovor o kupoprodaji dela imovine Industrije odeće Prvi maj izmedju društva sa ograničenom odgovornošu za proizvodnju, spoljnu i unutrašnju trgovinu  “AH MURA” iz Inđije i Prvog maja.

Mojca Lukančič ,koja je potpisala ugovor o kupoprodaji smatra da je ovaj poslovni potez od višestruke koristi ,kako za Kompaniju AH tako I sam grad.Ona kaže da je ovaj projekat naišao  na podršku lokalne samouprave ,države Srbije,rukovodstva Prvog maja kao i sindikata.

“Ja sam potpuno ubedjena u uspeh ovog projekta i smatram da je on dobar za sve koji su učestvovali u njemu.Dobar je za sindikat, Prvi maj, Pirot, Srbiju,isto tako i za Muru.Na kupovinu smo se odlučili jer smo imali podršku od samog početka.Opstrukcije nije bilo na putu realizacije ove priče I zato ćemo i u buduće lakše raditi kada znamo da imamo maksimalnu podršku relevantnih faktora”-izjavila je posle svečanog potpisivanja ugovora Mojca Lukančič, predstavnica grupacije AH Mura.

Predsednik opštine,Vladan Vasić,poželeo je mnogo uspeha svima koji su učestvovali u ovom projektu.Vasić kaže da je Prvi maj I dalje postoji kao pravno lice a da je veoma važno da je novi strateški partner preuzeo obavezu da u periodu od tri godine uposli 1.350 radika.

Direktor Industrije odeće Prvi maj,Veljko Krstić,ocenio je da je grupacija AH Mura od samog početka bila najozbiljniji kandidat za sklapanje ugovora o kupoprodaji.Napori su urodili plodom  i Prvi maj može biti srećan imajući u vidu,pored ostalog, i obaveze koje je kupac preuzeo u delu investicija.

 

Tagovi: , , , ,Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline