Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 24.08.2018. | objavio Plusonline

0

Posle kompletne rekonstrukcije prošle godine, ovog leta bez većih radova u OŠ “8. septembar” u Pirotu

Značajniji radovi u Školi „8. septembar“ završeni su prošle godine. Direktorka Olgica Najdanović je u izjavi za Portal Plus onlajn objasnila da u matičnoj školi nije bilo većih radova, s obzirom da je škola potpuno rekonstruisana prethodnog leta.

Razgovor sa direktorkom Najdanović o ovoj temi počeli smo pričom o tehnološkim viškovima. U školi “8. septembar” jedan učitelj ostaje bez norme zbog zatvaranja odeljenja u jednom selu, ali će biti zbrinut otvaranjem još jedne grupe produženog boravka. 

Kada su u pitanju radovi direktorka škole je navela da je u matičnoj školi bilo generalnog čišćenja i estetskog sređivanja prostorija, a u seoskim školama se obavljaju molerski radovi.

Na pitanje da li su spremni za prijem dece i početak nove školske godine direktorka Olgica Najdanović je istakla da jesu i fizički i psihološki i intelektualno.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline