AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 01.03.2018. | objavio Plusonline

0

Poseban kolektivni ugovor garancija jednakosti za sve radnike

Danas je u Pirotu boravio predsednik Republičkog odbora sindikata radnika zaposlenih u stambeno komumalnoj delatnosti, mr Milan Grujić. Tom prilikom održao je sastanak sa predstavnicima sindikalnih organizacija  stambeno komunalnih delatnosti Pirotskog okruga. Razgovaralo se o materijalno socijalnom položaju zaposlenih ali drugim važnim pitanjima kao što je potpisivanje Posebnog kolektivnog ugovora.

Predsednik Okružnog odbora, mr Milan Grujić, je veoma zadovoljan činjenicom da će sutra biti potpisan  aneks ugovora Posebnog kolektivnog ugovora  u trogodišnjem trajanju  što je najveća garancija u cilju ostavarivanja prava radnika na osnovu Zakona o radu.

Ocenjujući stanje u Pirotu, Grujić kaže da je izuzetno zadovoljan jer i preduzeća i lokalna samouprava odišu porodičnom atmosferom i to je sigurno jedan od važnih razloga uspešnog poslovanja pirotskih firmi u ovoj oblasti.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline