Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 25.03.2017. | objavio Plusonline

0

Pomognite Mili otkucajte 266 i pošaljite poruku na 3030 -Humanitarna fondacija “Budi human -Aleksandar Šapić”

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić

prikuplja novčana sredstva za petogodišnju Milu Panić.

osnivac

Mila je početkom januara ove godine počela često da mokri i ima lažne nagone za mokrenje. To Milino stanje se nije svidelo njenim roditeljima, pa su odlučili da posete svog dugogodišnjeg pedijatra. Nakon analize krvi i urina, ali i ultrazvuka, lekari su videli da su Mili i te kako uvećani limfni čvorovi.

Ovoj divnoj devojčici je 21. januara na Institutu za majku i dete ustanovljen tumor neuroblastum koji je lociran između pankreasa, želuca i jetre i obuhvata buket krvnih sudova i glavnu aortu.

Opaki tumor odlučio je da baš napadne Milino maleno telo.

Njeni roditelji ne mogu da veruju da je pre otkrivanja bolesti, njihova ćerka bila zdrava i vesela devojčica, a da se sve to preokrenulo u toku noći za 180 stepeni.

Milini roditelji su spas pronašli u jednoj klinici u Istanbulu, ali iznos za lečenje znatno premašuje njihova primanja.

Zato im je potrebna naša pomoć! Upišimo 266 i pošaljimo SMS na 3030. Ovoj preslatkoj devojčici možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i preko linka e-doniraj.

Spasimo Mili život! Budimo humani!

http://www.budihuman.rs/bhuser/detail/266.html

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑