Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 19.06.2019. | objavio Plusonline

0

Polaganje kombinovanog testa prošlo u najboljem redu; Rešenja testa

U osnovnim školama danas su budući srednjoškolci polagali kombinovani test u okviru završnog ispita. Naša ekipa danas je oko 11 časova bila u Osnovnoj školi “Sveti Sava”.

Učenici, sa kojima smo tom prilikom razgovarali, istakli su da kombinovani test nije bio težak i da su dobro uradili.

Milena Mišić, predsednica Okružne upisne komisije za Pirotski okrug i danas nam je rekla da su svi učenici izašli na ispit od onih koji su stekli uslov da polažu završni ispit. Na nivou grada izašlo je 498 učenika, a na nivou Okruga 774 učenika. Danas je, takođe, sve proteklo u najboljem redu i nije bilo primedbi.

S obzirom da je test iz matematike, koji je trebalo mali maturanti da polažu juče, odložen za četvrtak jer su zadaci “provaljeni” i deljeni preko društvenih mreža veče pre polaganja, pitali smo predsednicu Okružne upisne komisije da li su tačni navodi da su u problem uključene i dve pirotske škole?

Milena Mišić nije želela da komentariše i istakla da se tim pitanjem bavi Ministarstvo prosvete.

Još uvek nemamo zvaničnu informaciju o kojim se školama radi.

*Rešenja kombinovanog testa možete pogledati OVDE

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline