AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 30.11.2018. | objavio Plusonline

0

Podrška unapređenju kombinovanog transporta u Slobodnoj zoni Pirot

Slobodna zona Pirot jedna je od sedam kompanija u Srbiji koje su dobile sredstva na osnovu Javnog poziva za dodelu finansijskih sredstava za unapređenje kombinovanog transporta Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Ugovor o dodeli sredstava 30. 11. 2018. u Vladi Srbije potpisali su potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i izvršni direktor Zone dr Dragan Kostić, koji je u obraćanju prisutnima istakao podršku Ministarstva i izuzetnu saradnju na realizaciji projekta Logistički centar Pirot.

U okviru stimulativnih mera za unapređenje kombinovanog transporta dodeljeno je ukupno 114 miliona dinara, a potpisivanju ugovora prisustvovao je generalni direktor Tigra AD, Vladimir Ilić.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑