AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 30.11.2018. | objavio Plusonline

0

Podrška unapređenju kombinovanog transporta u Slobodnoj zoni Pirot

Slobodna zona Pirot jedna je od sedam kompanija u Srbiji koje su dobile sredstva na osnovu Javnog poziva za dodelu finansijskih sredstava za unapređenje kombinovanog transporta Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Ugovor o dodeli sredstava 30. 11. 2018. u Vladi Srbije potpisali su potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i izvršni direktor Zone dr Dragan Kostić, koji je u obraćanju prisutnima istakao podršku Ministarstva i izuzetnu saradnju na realizaciji projekta Logistički centar Pirot.

U okviru stimulativnih mera za unapređenje kombinovanog transporta dodeljeno je ukupno 114 miliona dinara, a potpisivanju ugovora prisustvovao je generalni direktor Tigra AD, Vladimir Ilić.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline