Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 25.08.2014. | objavio Plusonline

0

Podrška mladima iz poplavljenih područja

U okviru projekta “Mladi su zakon – Pirotski okrug”, koji sprovodi Udruženje građana “Vizija” Pirot, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike, Srbije, u subotu 23. avgusta, organizovana je omaldinska volonterska akcija u Grockoj, u cilju podrške mladima u područjima pogođenim majskim poplavama.

Volonterska akcija podrazumevala je druženje mladih iz svih opština Pirotskog okruga, sa mladima iz opštine Grocka, koji su pogođeni poplavama, kao i organizovanje raznih kulturnih događaja koji su priređeni ovog vikenda. Reč je o izložbi najboljih fotografija Stare planine i celog Pirotskog kraja, autora fotografa iz Foto kluba “Fokus” iz Pirota, zatim stend-ap komedija u izvođenju Lazara Živkovića iz Babušnice koji je  na duhovit način na lokalnom dijalektu prikazao naše naravi, kao i  pozorišni komad “Rasprodaja snova”, koji su izveli mladi  glumci teatra “Hristo Botev” iz Dimitrovgrada, u režiji Delče Gigova a po tekstu Elizabete Georgiev.

Po završetku kulturnih događaja, mladi iz Pirota su svojim vršnjacima iz Grocke uručili prigodne poklone i pomoć u vidu knjiga, i sredstava za higijenu.

vizija 2 vizija 3 vizija 4 vizija

 

Tagovi: ,Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline