AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Kultura

Objavljeno 27.02.2019. | objavio Plusonline

0

Podeljeno 40 paketa knjiga posetiocima Salona knjige i grafike u Pirotu

Povodom završetka XX Salona knjige i grafike, koji je održan od 14. do 21. februara u Hali „Kej“, danas je upriličena svečanost podele paketa knjiga koje su posetioci Salona osvojili u nagradnoj igri.

Miško Ćirić, direktor Doma kulture, rekao je ovom prilikom da je ovogodišnji Salon knjige posetilo između osam i deset hiljada ljudi, kao i da su zadovoljni realizovanim programom.

Ukupno je podeljeno 40 paketa. Sredstva za pripremu paketa knjiga opredelili su: Grad Pirot, Dom kulture, Narodna biblioteka, javna preduzeća i brojne ustanove u gradu.

Iskoristili smo priliku da pitamo neke od najmlađih dobitnika šta su kupovali na Salonu knjige i grafike i da li vole da čitaju? Interesantno je da pored knjiga deca vole i stripove.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑