AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 11.07.2017. | objavio Plusonline

0

Pod rukovodstvom Dražena Dukića, novog šefa Stručnog štaba, Radnički startovao

Prozivkom fudbalera, juče je Radnički počeo pripreme za predstojeću fudbalsku sezonu Prve lige Srbije. Na spisku novog trenera, Dražena Dukića, našla su se 24 fudbalera. Raspoloženje u Klubu je na visokom nivou. Očigledno da su promene u rukovodstvu i dovodjenje novog trenera donele novu energiju i želju da se radi. Pored iskusnijih fudbalera u svlačionici su bili i najbolji igrači podmlatka.

 

Novi predsednik Uprave, Zoran Nikolić, poželeo je fudbalerima uspešan rad istakavši da se nastavlja započet kontinuitet u radu i da će se i dalje raditi na stvaranju što bolje materijalne situacije.

Prvi put na okupu sa igračima novi trener, Dražan Dukić, naglasio je, pored ostalog, da svi fudbaleri imaju jednake šanse i da je glavni zadatak negovati dobru, radnu atmosferu, atmosferu zajedništva i da rezultati neće izostati.

U izjavi za medije, predsednik Kluba, Zoran Nikolić, kaže da se računa uglavnom na fudbalere iz Pirota, da se pojačanja očekuju, ali o konkretnim imenima ništa nije rekao.

Dražen Dukić, ne krije zadovoljstvo što je na čelu Radničkog i nada se dobrom radu  s obzirom na kvalitet igrača, uprave i stručnih saradnika.

Posle zvanične prozivke počeo je prvi, lagani trening Radničkog na pomoćnom terenu Gradskog stadiona. Došli su i ljubitelji fudbala, znatiželjni navijači, da vide ko predvodi Klub.

 

 

 

 

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline