Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 16.09.2016. | objavio Plusonline

0

Počela realizacija projekta „Green classroom“

U  OŠ  „8.septembar“ 15.septembra  počela je realizacija projekta „Green classroom“. Održana je radionica nastavnice biologije Dragane Sokolov na temu „Zaštita ozonskog omotača“ sa učenicima 4. razreda povodom Dana ozonskog omotača 16.septembar.

2

Projekat „Green classroom“ podrazumeva edukaciju učenika mlađih razreda o problemu zaštite i očuvanja životne sredine putem Powerpoint prezentacija u okviru radionica na temu ekologije.

3

Projekat „Green classroom“ obuhvata 12 radionica koje će se realizovati u septembru, oktobru i novembru mesecu, ciljna grupa su učenici od 2. do 4. razreda.

4

Ovim projektom je škola učestvovala na Javnom konkursu za finansiranje projekta za realizaciju lokalnog plana akcije za decu Pirota i dobila novčana sredstva  za kupovinu laptopa, video bima i video projektora koji će se koristiti u realizaciji radionica.

5

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline