Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 10.08.2019. | objavio Plusonline

0

Pobednik Turnira “Tanasko Rajić 2019.” ekipa SGM Stojanović

Jedanaest dana igre, nadanja, pobeda, poraza, nekima uspomene za sva vremena, drugima neostvarene želje, ali svima veče za pamćenje. Upravo to je definicija finalne večeri, a generalno i celog turnira. Svako od prisutnih je našao nešto za sebe, neko je gledao uzbudljivu utakmicu, neko sreo starog prijatelja, neko je prosto došao da pojede sendvič i popije možda pivo, kako god, nasmejanih lica je bilo na sve strane, i to je poenta cele ove turnirske priče. Turnir je protekao u savršenom redu, bez primedbi, incidenata, uz opšte pozitivno mišljenje o organizaciji. Na tron se posle godine pauze vratio šampion, ekipa SGM STOJANOVIĆ koja je dobila u finalu najprijatnije iznenadjenje turnira ekipu Pekara Jerma 3:0(0:0). 

Treće mesto je posle velike borbe osvojila ekipa prošlogodišnjih šampiona Half Time Pub koja je posle penala savladala VINTERSPORT iz Niša 6:5(3:3).

 SENIORI

1.SGM STOJANOVIĆ

2.PEKARA JERMA

3.HALF TIME PUB

MLADJI JUNIORI

1.ARMADA SECURITY

2. MARIJA ELENA FK ROM

3.CAFE HAUSTOR

STARIJI JUNIORI

1.CAFE BAR ODEON

2.ADELISA

3.ARMADA SECURITY

POJEDINAČNA PRIZNANJA

NAJBOLJI STRELAC

NIKOLA STANKOVIĆ  (SGM STOJANOVIĆ)

NAJBOLJI GOLMAN 

VOJISLAV ILIĆ   (PEKARA JERMA)

NAJBOLJI IGRAČ 

BOJAN KOSTIĆ   (SGM STOJANOVIĆ)

U IME ORGANIZATORA, VELIKO HVALA SVIM POSETIOCIMA, KOJI SU I OVE FINALNE VEČERI U BROJU OD OKO 2.000 ISPUNILI TRIBINE I UČINILI CELU OVU PRIČU SMISLENOM, HVALA JOŠ JEDNOM SVIM AKTERIMA I VAMA KAO MEDIJU KOJI JE PRATIO MA OVAKAV NAČIN CEO DOGADJAJ.

*Tekst: Miroslav Lilić

*VIDEO: Luna Marković i Andrija Raković

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline