AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 11.03.2018. | objavio Plusonline

0

Pirotsko kineska dobitna kombinacija! Pobedjen direktni rival u Kragujevcu

Omladinska liga Srbije

18.kolo

Kragujevac: Radnički 1923 – Radnički Pirot 0:1

Radnički: Cvetanović, Chenyu, Kamenović, Changsheng, Mijalković, Mijatović, Xuchen, J. Lučić, Đorđević, Shaochen, Shuaihu

Igrali su još: Cvetković, L.Ćirić I S.Lučić 

Rezerve: Tošić, Cvetković, S. Lučić, Hongzhi, L. Ćirić, Jovanović, V. Ćirić

Strelac Luka Ćirić u 85. minutu

   Prve prolećne, izuzetno vredne bodove osvojila je, pirotsko-kineska kombinacija.

  Naš tim je pokazao izuzetnu energiju, veliku želju, taktički igrao mudrije i na kraju potpuno zasluženo osvojio bodove. Ekipa Bratislava Mitrovića prvi put je nastupila u novom sastavu, što se na kraju ispostavilo, da je ipak, donelo rezultat. Dobru kombinaciju naših igrača završio je povratnik Luka Ćirić i postigao ,,zlatni gol,, za dalji tok prvenstva.

 Novi tim Radničkog sa pet kineskih igrača i jednim na klupi, povratnikom u ekipu kapitenom Mijalkovićem , odigrao je veoma borbeno, čvrsto u odbrani, snažno na sredini terena  čime je onemogućio inicijativu domaćina. Utisak Ivana Džunića, sportskig direktora, koji nam se javljao tokom prvog dela da se igra ,,tvrda,, utakmica dva ravnopravna protivnika. Naš tim se tek uigrava , ali, bez obzra na to u prvih 45 minuta ostavio je dobar utisak.

  U nastavku je kipa Bratislava Mitrovića igrala sa više samopouzdanja i bila opasnija iz kontranapada od rivala. Kineski mladići uneli su onu ,,svežu krv,, koja je bila neophodna posrnulom našem timu. Momci iz Kine imaju izuzetnu energiju, upornost, borbenost, što je nadogradilo našu igru. Potez Darka Marića da registruje kineske fudbalere da igraju za Piroćance, na prvom koraku pokazala se da će biti izuzetno važna.

    Nada uvek postoji. Drugi deo prvenstva je predug. Bodovi u meču sa direktnim rivalom promenili su atmosferu, a nadamo se, da će doneti i bolje rezultate.

 Bravo za mladiće Radničkog!

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline