Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 28.08.2019. | objavio Plusonline

0

Pirotski vašar počeo, tek se očekuje prava vašarska atmosfera

 Pirotski vašar slovi za jedan od najbolje organizovanih i posećenih u Srbiji. Mada, zvanično, Vašar počinje dasnas, na Veliku Gospojinu, slavu Garada Pirota.

U predvečerje praznika sve je uzavrelo. Ali, da krenemo od početka, od dolaska na Vašar. Treba računati ovih dana na izuzetne gužve na prisjanskom putu koji vodi na Vašar. Pešaci se kao i obično kreću nepropisno, desnom stranom kolovoza, a mnogi vozači automobila bi hteli u centar Vašara svojim kolima. Zato se naoružajte strpljenjem i tolerancijom. Dobro je što na sve to motri saobraćajna policija koja je raspoređena na više mesta pored puta. Nezvanično saznajemo da starim autoputem nije dozvoljen dolazak na Vašar, a možda je moglo da se to pitanje reguliše.

Atmosfera na Vašaru je tipična vašarska, a kako bi bilo? Pod vejnicima se zabavlja i uživa u specijalitetima sa roštilja, mekike su opet u centru pažnje, jer ako ne kupite mekike kao da niste bili na Vašaru. Luna parkovi nude raznovrsnu zabavu.

Kada je reč o tome šta se sve može kupiti na Vašaru realniji prikaz se može dati po danu. Ali, svako će naći nešto za sebe i pokućstvo, od plastikarija, garderobe, igračaka, zanatskih proizvoda.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline