AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 02.01.2019. | objavio Plusonline

0

Piroćanac Uroš Mijalković nije uspeo. Poražen je u prvom kolu Premijer lige u Parizu od Kenji Grillona domaćeg takmičara, bivšeg svetskog prvaka.

Uroš Mijalković ponovo nije imao sreće. Žreb je odlučio da se naš šampion u prvom kolu bori sa Kenji Grillonom, francuskim rezprezentativcem i bivšim svetskim šampionom. Mijalković je u ravnopravnoj borbi poražen od Grilrona sa 3:0.

 Da je žreb bio izuzetno težak, činjenica da se Grillon u sledećem kolu sastao sa trenutno prvoplasiranim na svetskoj listi, Japancem  Araga Ruitarom.  Francuz je poražen sa 2:1. Araga Ruitaru je u finalu druge grupe imao za protivnika visokoplasiranog Belorusa, Isakau AntonaBelorus je priredio iznenadjenje i pobedio Japanca Aragu sa 1:0 i plasirao se u polufinale, sa pobednicima sve četiri grupe.

  S obzirom da je Grillon poražen, Mijalković nema priliku da se bori u repesažu.

     Šteta je zbog teškog žreba, jer su se u grupi gde se našao naš Mijalković, bila i tri svetska prvaka i četvorica iz prvih deset na rang listi.

  Očekujemo detalje sa meča Mijalković – Grillon.  

 

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline