AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 02.01.2019. | objavio Plusonline

0

Piroćanac Uroš Mijalković nije uspeo. Poražen je u prvom kolu Premijer lige u Parizu od Kenji Grillona domaćeg takmičara, bivšeg svetskog prvaka.

Uroš Mijalković ponovo nije imao sreće. Žreb je odlučio da se naš šampion u prvom kolu bori sa Kenji Grillonom, francuskim rezprezentativcem i bivšim svetskim šampionom. Mijalković je u ravnopravnoj borbi poražen od Grilrona sa 3:0.

 Da je žreb bio izuzetno težak, činjenica da se Grillon u sledećem kolu sastao sa trenutno prvoplasiranim na svetskoj listi, Japancem  Araga Ruitarom.  Francuz je poražen sa 2:1. Araga Ruitaru je u finalu druge grupe imao za protivnika visokoplasiranog Belorusa, Isakau AntonaBelorus je priredio iznenadjenje i pobedio Japanca Aragu sa 1:0 i plasirao se u polufinale, sa pobednicima sve četiri grupe.

  S obzirom da je Grillon poražen, Mijalković nema priliku da se bori u repesažu.

     Šteta je zbog teškog žreba, jer su se u grupi gde se našao naš Mijalković, bila i tri svetska prvaka i četvorica iz prvih deset na rang listi.

  Očekujemo detalje sa meča Mijalković – Grillon.  

 

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline