Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 09.03.2018. | objavio Plusonline

0

Peta “Banicijada” u naselju Novi Zavoj

U nedelju, 11. marta, sa početkom od 13 časova biće održana “Banicijada” u naselju Novi Zavoj. Ova manifestacija obeležava se povodom godišnjice od potapanja sela Zavoj.

PR Manifestacije, Marijana Vučić Ćirić, kaže da “Banicijada” sve više dobija na značaju, sa jedne strane jer ljudi vole da dođu i probaju tradicionalni staroplaninski specijalitet, a sa druge strane jer na ovaj način obeležavaju dan potopa sela Zavoj 26. februar.

Zoran Pejčić, predsednik MZ Novi Zavoj, ističe da će komisija ocenjivati kvalitet i ukus banica, a nagrade će dobiti svaki učesnik. Organizaciju podržava Grad Pirot, ali i brojni sponzori.

Organizacioni odbor manifestacije odredio je da zainteresovani učesnici mogu da se prijave do 10.marta, a broj učesnika ograničen je na 100, rekla je Marijana Vučić Ćirić.

Manifestaciju će pratiti i prigodan kulturno-umetnički program.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline