AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 14.09.2017. | objavio Plusonline

0

“Participativno budžetiranje” nova prilika za gradjane da utiču na trošenje budžetskog novca!

     Naši sugradjani i meštani sela i ove godine imaće priliku da utiču na trošenje sredstava iz Budžeta za narednu godinu. Naime, projekat ,,participativno budžetiranje”podrazumeva da gradjani pošalji svoje predloge o tome šta da se izgradi u njihovom delu grada ili selu, da se uredi, popravi…

    Potrebno je samo da se odazovu pozivu Gradske uprave, dogovore na sastancima u mesnoj zajednici, ili se sami odluče da pošalju predlog. Svi njihovi predlozi će biti analizirani i objavljeni, znaće se  koji su prošli i koji će naredne godine biti realizovani.

      U cilju da i zvanično obavesti gradjane i projektu, Gradska uprava je poslala i zvaničan poziv sa svim neophodnim detaljima:

                                         ************************

Gradska uprava Grada Pirota poziva i ove godine sve zainteresovane građane da iskoriste mogućnost i uključe se u proces kreiranja budžeta.

Prikupljanje predloga će trajati od 18 –  30. septembra 2017. godine i to putem mejla budzet@pirot.rs, ili lično u Uslužnom centru i mesnim kancelarijama Grada Pirota na predviđenom obrascu.

Dođite, ostavite predlog, poboljšajte svoj život i život vaših sugrađana.

Budite i vi deo budžetskog procesa!

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline