Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 16.05.2018. | objavio PlusonlineAdmin

0

Park za uživanje dobija još jedan sadržaj!

Kako sam danas napisao jednom prijatelju, sa kojim veoma često komentarišem ko od medija koliko radi, ili ne radi, uzima od drugigh parafrazira tekstove, dakle, napisao sam mu da je novinaru mesto samo i isključivo mesto na terenu. Sedenje u redakciji uz pivo,  ili kod nekog “od svojih” mentora,, u Gradskoj upravi, gde se uz kafu, navodno prvi sazna neka “eksluziva” ne vodi ničemu.

Na našem Portalu nastojimo da je sve i zaista “sa terena”!

Da, na terenu, ili u parku kod Kalea danas smo bili, dogovorili smo da se tamo vidimo, jer smo upamtili da bi 15. Ili 16. maja trebalo da stigne dečija igraonica. Znam da će sutra ako ne danas, videvši na našem Portalu, saznati i pivopije i ovi što srču kafu!

  Dok je Boban Tolić razgovarao telefonom i dogovarao sa svojim saradnicima, iskoristili smo da istorija upamti još jedan predivan sadžaj u našem prelepom Parku.

Boban Tolić nije krio zadovoljstvo što je ovaj Park dobio još jedan za dečicu, značajan sadržaj.

Kada smo krenuli, nismo mogli da odolimo. Mame i bake sa dečicom, mladi, stariji koji sa Šopke donose vodu, lepotu nalaze u parku.  Uživajte i vi, kada imate vremena izvedite svoju dečicu ili unuke. Neka uživaju. I ne samo ona. Uživaćete i vi.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline