Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 10.02.2018. | objavio PlusonlineAdmin

0

Ovog vikenda Mini maksi liga – četvrto kolo! Atmosfera u balon hali za uživanje!

Ovog vikenda nastavlja se Mini-Maksi liga Pirot.    Ova manifestacija,  koji organizuju Fudbalski savez Srbije, Gradski fudbalski savez , Sportski centar, pod pokroviteljstvom Gradske uprave, izaziva veliko interesovanje, mališana, njihovih roditelja i drugara.

Svakog vikenda  u Balon hali okuplja se veliki broj učesnika i gledalaca . Utakmice su u prvom delu revijalnog karaktera, tako da se rezultati ne beleže. Bez obzira na to mečevi su uzbudljivi  i mališani se bore, kao da se igra za plasman. Veoma lepo.

Vladica Tošić, predsednik Fudbalskog saveza Grada Pirota, inače direktor Turnira, kaže da je svakog vikenda   atmosfera prava fudbalska, da  deca igraju sve bolje , ali još važnije od toga je što imaju priliku da se druže, zabavljaju i zavole sport.

Sledece nedelje je pauza. Igra se 24/25. februara i 3/4. marta.  Završni Turnir  igra se 10/11. marta u B.Palanci.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline