AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 24.10.2016. | objavio Plusonline

0

Otvoren produženi boravak u OŠ “Dušan Radović”

U OŠ „Dušan Radović“ počeo je sa radom produženi boravak. Prema rečima direktorke škole, Nataše Branković, ovo će biti mesto za učenike prvog i drugog razreda gde će moći da rade svoje domaće zadatke i da svoje slobodno vreme provode na bezbednom mestu na kreativan način.

Soba predviđena za produženi boravak uređena je na najbolji mogući način i opremljena svim onim što je deci tog uzrasta potrebno. Opremanje sobe pomogla je Gradska uprava Pirot.

Danas je produženi boravak u školi „Dušan Radović“ svečano otvoren. Na početku se gostima i deci obratila direktorka škole ističući važnost produženog boravka za školu, decu i roditelje.

Pored dece i učitelja svečanom otvaranju prisustvovali su i direktori osnovnih škola, PU „Čika Jova Zmaj“ i predstavnici Gradske uprave. Prikazan je kratak film o školi, a kasnije su deca izvela prigodan program.

Zamenik gradonačelnika Vidojko Panajotović rekao je ovom prilikom da Gradska uprava izdvaja značajna sredstva za pomoć školama kako bi deci stvorili što bolje uslove za obrazovanje i boravak u školi. Panajotović smatra da je produženi boravak velika pomoć roditeljima u čuvanju dece i njihovom obrazovanju i vaspitanju.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline