Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 23.10.2017. | objavio Plusonline

0

Oslabljeni STK Radnički slabo startovao u prvenstvu Druge lige

 Druga liga  Srbije

Turnirski sistem

 Igrano u  Vranju

      Ove sezone liga se po prvi put organizuje po turnirskom sistemu. U Vranju su odigrana dva kola, protiv Babušnice i Aranđelovca.

     Protiv Babušnice, za koju igraju dva prvoligašaka igrača, pirotska ekipa  izgubila je rezultatom 4:0, a protiv Aranđelovca  sa 4:2. Po jednu pobedu protiv Aranđelovca  ostvarili su Danijali i Filipović.

      Radnički  je igrao u podmladjenom sastavu, nastupali su  Bogdan Filipović, Stefan Janaćković, Milan Dimitrijević i Admir Danijali. Ekipa je  ove sezone oslabljena  neigranjem Vojkana Vukmirovića. Klub iz finansijskih razloga  nije mogao da zadrži prošle sezone našeg najboljeg igrača. 

     Ove sezone  Radnički je formirao i drugu ekipu koja se takmiči u Regionalnoj ligi u kojoj se takmiče najmlađi naši članovi. Oni su u Dimitrovgradu ostvarili dve pobede.

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline