AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 22.09.2017. | objavio PlusonlineAdmin

0

OŠ”Dušan Radović” – primer dobre prakse

Zavod za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja i Centar za obrazovne politike, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i UNICEF-om, realizuje SHARE projekat– Unapređivanje kvaliteta obrazovnog sistema Republike Srbije kroz unapređivanje efektivnosti sistema spoljašnjeg vrednovanja rada škola i razvoj horizontalnog učenja između škola . Glavni cilj ovog projekta je unapređivanje kvaliteta rada škola u Srbiji kroz razvoj horizontalnog učenja između škola u cilju razvijanja modela podrške školama nakon spoljašnjeg vrednovanja – koji će se u budućnosti koristiti kao sistemska podrška.

Jedna od škola koje su obuhvaćene projektom je i pirotska OŠ “Dušan Radović” koja je ovih dana dobila poziv da učestvuje kao prezenter pozitivnih iskustava realizacije projekta predstavnicima 10 zemalja Evropske unije, kaže u izjavi za portal Plus online direktorka Nataša Branković. Škole dobre prakse u obrazovnom sistemu Srbije su posebnom metodologijom izdvojene kao škole koje, osim što su visoko ocenjene u spoljašnjem vrednovanju, ostvaruju posebnu dodatu pedagošku vrednost.

Ovo je deo prezentacije koja će prisutnima biti prikazana na ovom značajnom skupu

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline