Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 08.09.2014. | objavio Plusonline

0

OŠ “Osmi septembar“ obeležava Dan škole VIDEO

Učenici i kolektiv OŠ “Osmi septembar“ brojnim aktivnostima danas obeležavaju Dan škole. Olgica Najdanović, direktorka škole, kaže da se ovaj dan obeležava u znatno boljim uslovima za rad, s obzirom na brojne investicione radove koji su tokom leta realizovani.

Najdanovićeva napominje da je škola je početkom godine dobila još jednu vrednu donaciju, zahvaljujući bivšem učeniku Dejanu Raleviću, koji je prvi savetnik naše ambasade u Bernu, koji je zahvaljuću firmi  „Sviskon“  obezbedio za školu 32 kompjutera i laserske štampače. Tom donacijom unaprediće se vaspitno obrazovni rad, tako što će se formirati multimedijalna učionica.

U nastavničkoj kancelariji na svečan način učenicima koji su uradili najbolji likovni i literarni rad direktorka je uručila nagrade.

Tagovi: , ,Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline