Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 14.08.2019. | objavio Plusonline

0

OŠ “8.septembar” u Pirotu deo projekta “Povezane škole”

OŠ „8.septembar“ je uključena u projekat „Povezane škole“ koji realizuju Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Radovi se sprovode u okviru kapitalnog projekta ,,Razvoj IKT infrastrukture u ustanovama obrazovanja, nauke i kulture – „Povezane škole“. S obzirom da se sprovodi reforma obrazovnog sistema kako bismo buduće generacije učenika opremili znanjima i veštinama potrebnim za sve digitalne izazove koje donosi 21. vek, neophodno je da škole imaju brz i dostupan internet. Bežični internet u školama je osnova za opremanje škola odgovarajućom računarskom opremom, digitalnim nastavnim sadržajima i primenom potpuno nove metodike u svim nastavnim predmetima, koji će dalje dovesti do razvoja digitalne pismenosti učenika i nastavnika, boljem pripremanju mladih za zanimanja u budućnosti.

Radovi u školi će početi 15.08.2019. god. planirano je da se završe do kraja avgusta 2019.god.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline