Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 14.08.2019. | objavio Plusonline

0

OŠ “8.septembar” u Pirotu deo projekta “Povezane škole”

OŠ „8.septembar“ je uključena u projekat „Povezane škole“ koji realizuju Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Radovi se sprovode u okviru kapitalnog projekta ,,Razvoj IKT infrastrukture u ustanovama obrazovanja, nauke i kulture – „Povezane škole“. S obzirom da se sprovodi reforma obrazovnog sistema kako bismo buduće generacije učenika opremili znanjima i veštinama potrebnim za sve digitalne izazove koje donosi 21. vek, neophodno je da škole imaju brz i dostupan internet. Bežični internet u školama je osnova za opremanje škola odgovarajućom računarskom opremom, digitalnim nastavnim sadržajima i primenom potpuno nove metodike u svim nastavnim predmetima, koji će dalje dovesti do razvoja digitalne pismenosti učenika i nastavnika, boljem pripremanju mladih za zanimanja u budućnosti.

Radovi u školi će početi 15.08.2019. god. planirano je da se završe do kraja avgusta 2019.god.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline