Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 07.09.2019. | objavio Plusonline

0

OŠ “8. septembar” slavi 58 godina rada; Dodeljene nagrade učesnicima literarnog i likovnog konkursa

Osnovna škola „8. septembar“ ove nedelje obeležava 58 godina postojanja i rada. Tim povodom održane su brojne aktivnosti u školi, a pripremljena je i priredba koju će pogledati svi učenici škole i gosti na Svečanoj akademiji.

S obzirom da su prethodnih dana održani likovni i terarni konkursi i sportska takmičenja, danas je u školi organizovana dodela nagrada učesnicima literarnog i likovnog konkursa.

Direktorka Olgica Najdanović u izjavi za medije rekla je da, kada se osvrnu na prošlu godinu, zadovoljni su postignutim rezultatima što im je podstrek i motivacija za dalji rad. Ovom prilikom direktorka škole je pomenula projekat „Povezane škole“ u okviru koga će „8. septembar“ dobiti izuzetno brz internet što će unaprediti njihov rad, a takođe dodala i da su od resornog ministarstva dobili sredstva za opremanje učionica novim nameštajem čime su još više poboljšali uslove za rad u školi.

Svečana akademija povodom Dana škole biće održana sutra, 7. septembra, u sali Doma kulture sa početkom u 19 časova.

Tagovi: , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline