Plus Online Android

AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Babušnica

Objavljeno 25.12.2014. | objavio Plusonline

0

Opštini Babušnica 12 miliona dinara iz Fonda za energetsku efikasnost

Iz budžetskog Fonda za energetsku efikasnost, za koji je u 2014. izdvojeno 300 miliona dinara, opština Babušnica dobila je 12 miliona dinara za sanaciju fasade na zgradi Opštine i zamenu stolarije. Saša Stamenković, predsednik opštine Babušnica u izjavi za Portal Plus online i Plus radio kaže da sje tim povodom danas u Ministarstvu energetike organizovano potpisivanje ugovora, koje podrazumeva finansiranje projekata do 100% potrebnih sredstava, s obzirom da je opština Babušnica proglašena za devastirano područje, bez učešća sredstava iz lokalnog budžeta.

–         Procedura će početi naredne godine kada ćemo sprovesti javnu nabavku, a očekujemo da izvodjača uvedemo u posao u prvom tromesečju godine, kaže Stamenković.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline