Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Babušnica

Objavljeno 25.12.2014. | objavio Plusonline

0

Opštini Babušnica 12 miliona dinara iz Fonda za energetsku efikasnost

Iz budžetskog Fonda za energetsku efikasnost, za koji je u 2014. izdvojeno 300 miliona dinara, opština Babušnica dobila je 12 miliona dinara za sanaciju fasade na zgradi Opštine i zamenu stolarije. Saša Stamenković, predsednik opštine Babušnica u izjavi za Portal Plus online i Plus radio kaže da sje tim povodom danas u Ministarstvu energetike organizovano potpisivanje ugovora, koje podrazumeva finansiranje projekata do 100% potrebnih sredstava, s obzirom da je opština Babušnica proglašena za devastirano područje, bez učešća sredstava iz lokalnog budžeta.

–         Procedura će početi naredne godine kada ćemo sprovesti javnu nabavku, a očekujemo da izvodjača uvedemo u posao u prvom tromesečju godine, kaže Stamenković.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline