AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 14.01.2019. | objavio Plusonline

0

Opšti poziv za uvođenje u vojnu evidenciju

Ministarstvo odbrane Republike Srbije raspisalo je opšti poziv za uvodjenje u Vojnu evidenciju sva lica muškog pola rodjena 2001. godine i starijih godišta, koji nisu uvedeni u vojnu evidenciju.

Potrebno je da se jave u Centar Ministarstva odbrane Pirot , ulica Srpskih Vladara br. 116, uliaz 1, sprat 1, kao i u opštinama Babušnica, Bela Palanka i Dimitrovgrad.

Uvodjenje u vojnu evidenciju po pozivu  biće  svakog radnog dana u periodu od 14. januara do 28. februara 2019.  po sledećem rasporedu:

– u Pirotu i Babušnici u vremenu  od 9 do 15 časova,

– u Beloj Palanci i Dimitrovgradu samo petkom  u vremenu od 9 do 14 časova, a nakon toga po pojedinačnom pozivu tokom cele godine.

Regrut koji se uvodi u evidenciju potrebna je  lična karta. Ukoliko je ne poseduje može se koristiti druga javna isprava iz koje se može utvrditi identitet.

Regruti koji borave u inostranstvu dužni su da se jave nadležnom diplomatsko-konzularnom predstavništvu Republike Srbije.

Detaljnije informacije o uvođenju u vojnu evidenciju možete pogledati na sajtu Ministarstva odbrane:

www.mod.gov.rs/cir/10525/uvodjenje,

 www.mod.gov.rs/lat/10525/uvodjenje,

www.mod.gov.rs/eng/10525/uvodjenje.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline