AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 14.01.2019. | objavio Plusonline

0

Opšti poziv za uvođenje u vojnu evidenciju

Ministarstvo odbrane Republike Srbije raspisalo je opšti poziv za uvodjenje u Vojnu evidenciju sva lica muškog pola rodjena 2001. godine i starijih godišta, koji nisu uvedeni u vojnu evidenciju.

Potrebno je da se jave u Centar Ministarstva odbrane Pirot , ulica Srpskih Vladara br. 116, uliaz 1, sprat 1, kao i u opštinama Babušnica, Bela Palanka i Dimitrovgrad.

Uvodjenje u vojnu evidenciju po pozivu  biće  svakog radnog dana u periodu od 14. januara do 28. februara 2019.  po sledećem rasporedu:

– u Pirotu i Babušnici u vremenu  od 9 do 15 časova,

– u Beloj Palanci i Dimitrovgradu samo petkom  u vremenu od 9 do 14 časova, a nakon toga po pojedinačnom pozivu tokom cele godine.

Regrut koji se uvodi u evidenciju potrebna je  lična karta. Ukoliko je ne poseduje može se koristiti druga javna isprava iz koje se može utvrditi identitet.

Regruti koji borave u inostranstvu dužni su da se jave nadležnom diplomatsko-konzularnom predstavništvu Republike Srbije.

Detaljnije informacije o uvođenju u vojnu evidenciju možete pogledati na sajtu Ministarstva odbrane:

www.mod.gov.rs/cir/10525/uvodjenje,

 www.mod.gov.rs/lat/10525/uvodjenje,

www.mod.gov.rs/eng/10525/uvodjenje.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline