AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Babušnica

Objavljeno 28.11.2014. | objavio Plusonline

0

Održana Sednica SO Babušnica, lužnička vurda na Sajmu etno hrane

Dejan Lazarević, predsednik SO Babušnica, rekao je za Portal Plus online i Plus radio da će danas, 28.novembra u 13 časova na Sajmu etno hrane biti prezentacija lužničke vurde. Prema njegovim rečima veoma je bitno da bi se povećala proizvodnja vurde i da bi se postigla veća ekonomska opravdanost, da se poveća stočni fond i potrebna je pomoć države, ali je svakako veoma bitno da se pojavljuju na ovakvim manifestacijama gde može da se vidi i proba naša njihov proizvod.

Kako je Lazarević pomenuo, juče je održana Sednica SO Babušnica gde je doneta odluka o pravobranilaštvu, a donete su i određene odluke koje se tiču školskih odbora.

–          Sednica je održana juče, najbitnije je to što se ponovo vraća javni pravobranilac, to je zakonski definisano. Doneli smo odluku o pravobranilaštvu i za 15 do 20 dana, kad se steknu zakonski uslovi, u Babušnici će ponovo raditi pravobranilaštvo. To je nešto što je skupština juče odlučila i bilo je par odluka za školske odbore, rekao je Lazarević.

Naredna sednica SO Babušnice planira se za 10 dana koja će, prema Lazarevićevim rečima biti veoma bitna.

–          Naredna sednica je mnogo bitna jer će na delu i praktično biti pokazana nova koalicija, dolazi do nekih promena u našim javnim preduzećima i ustanovama. Neki ljudi će sigurno biti promenjeni, zato što na osnovu analize dosadašnji rezultati nisu baš na zavidnom nivou, kaže Lazarević.

Lazarević je napomenuo da će prvo upravni i nadzorni organi biti promenjeni.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline