Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 01.11.2017. | objavio PlusonlineAdmin

0

Održan trening za načelnike okruga “Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi”

Stara planina je bila mesto okupljanja načelnika upravnih okruga sa teritorije cele Srbije za radionicu sa temom „Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi“. Trening je održan od 24. oktobra do 26. oktobra sa predavačima iz Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu i Saveta Evrope. Na jednom mestu spojeno je lepo i korisno, gde su visoko pozicionirani predavači približili upravljanje ljudskim resursima načelnicima okruga.

U prvom danu radionice  i uvodnom obraćanju, dr. Ivan Bošnjak, državni sekretar u Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu i predsednik Saveta za stručno usavršavanje zaposlenih u JLS i Aleksandar Jovanović, menadžer projekta Kancelarije Saveta Evrope održali su predavanje o politici upravljanja ljudskim resursima.

Drugi dan radionice odnosio se na koordinacioni sastanak načelnika okruga sa temama:

  • Inspekcijski nadzor
  • Priprema za zimsku sezonu (vanredne situacije)
  • Razmena informacija o predstojećim pozivima za IPA prekograničnu saradnju.

Sledeća sesija je bila obuka na temu upravljanja konfliktima, timskog rada i asertivne komunikacije. Radionici su prisustvovali načelnici upravnih okruga sa teritorije Republike Srbije i Kosova i Metohije.

Tekst i fotografije preuzete sa zvaničnog sajta Pirotskog upravnog okruga

Tagovi: , ,



Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline