AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 10.02.2018. | objavio Plusonline

0

Očekivna pobeda Piroćanki!

Super B liga

10.kolo

 Pirot : ŽRK Pirot -Metalac Kraljevo  28:18 (15:8).

 ŽRK”Pirot”: Jovana Ristić Nikolić 1, Jelena Stojanović 4, Selena Tančić 3, Simona Tančić 10, Danijela Kričak 5, Katarina Dinčić 1, Milica Milojić 1, Miljana Đorđević 2.Andrijana Jovanović 1. Marijana Tošić, Ivana Ćirić,Jelena Kostić,Zorana Kostić,Saška Antić,

Za najbolju igračicu  je izabrana Simona Tančić.

Pobeda koju su Piroćanke postigle u zaostaloj utakmici iz prvog dela prvenstva protiv Kraljevčanki veoma je značajna za mirniji nastavak takmičenja. Pobeda domaćih rukometašica nije dovedena u pitanje ni jednog trenutka. Sigurnom i čvrstom igrom, možda ne tako dopadljivom, domaći tim je od početka nametnuo ritam, svoj stil igre i videlo se odmah da ne treba sumnjati u povoljan rezultat. Sve vreme na parketu su bile iskusne rukometašice predvodjene, kao i obično, odličnom Simonom Tančić ne dozvolivši protivniku da se razmahne. Ne treba zameriti Piroćankama na tehničkim greškama koje su često usledile posle dobrih akcija kada je trebalo poentirati s obzirom da je ovo prva utakmica posle pripremnog perioda. Da je pola od stopostotnih šansi iskorišćeno rezultat bi svakako bio još ubedljiviji.

Najbolja u dresu Pirota bila je, kapiten, Simona Tančić sa deset postignutih golova. Zadovoljna je sveukupnim učinkom tima kao i mladih rukometašica koje su pred kraj utakmice zamenile standardnu postavu.

Jedna od najperspektivnijih mladih rukometašica, Jelena Stojanović, imala je za samo nekoliko minuta stopostotni učinak. Ona je četiri puta iz brzih kontri, veoma spretno primajući loptu, nalazila put do linije šuta postigla četiri gola.

Novi bodovi ulivaju nadu za sigurniji nastavak prvenstva kaže trener, Nina Tošić. Zadovoljna je igrom svojih izabranica i smtra da ovaj tim, tim mladosti i iskustva, tek treba da pokaže svoje vrednosti.

                                           Tabela

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline