Plus Online Android

AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 11.07.2019. | objavio Plusonline

0

Obuku za šivače uspešno završilo 18 polaznika. Danas uručeni sertifikati

Danas su u prostorijama Ugovorne okružne privredne komore Pirot uručeni sertifikati polaznicima obuke za šivače. Obuka je realizovana u saradnji sa gradom Pirotom u okviru Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje, UO PKP, Nacionalnom službom za zapošljavanje , Tehničkom školom u Pirotu i Kompanijom „E. Miroljo“ . Nezaposlenim licima koja su završila obuku sertifikate su uručili gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, direktor Tehničke škole, Milan Božić, i predsednik UO PKP dr Dragan Kostić.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, smatra da je ovakva praksa izuzetno važna s obzirom da se vodi računa o potrebama privrede. U toku je nekoliko obuka i sa takvim aktivnostima će se nastaviti i ubuduće.

Dr Dragan Kostić, predsednik UO PKP očekuje da će svi polaznici koji su uspešno završili obuku brzo doći do posla jer sada poseduju odgovarajuća znanja i veštine.

Razgovarali smo i sa radnicama koje su završile obuku, Danijelom Zorčić i Slađanom Džunić.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline