Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 11.07.2019. | objavio Plusonline

0

Obuku za šivače uspešno završilo 18 polaznika. Danas uručeni sertifikati

Danas su u prostorijama Ugovorne okružne privredne komore Pirot uručeni sertifikati polaznicima obuke za šivače. Obuka je realizovana u saradnji sa gradom Pirotom u okviru Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje, UO PKP, Nacionalnom službom za zapošljavanje , Tehničkom školom u Pirotu i Kompanijom „E. Miroljo“ . Nezaposlenim licima koja su završila obuku sertifikate su uručili gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, direktor Tehničke škole, Milan Božić, i predsednik UO PKP dr Dragan Kostić.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, smatra da je ovakva praksa izuzetno važna s obzirom da se vodi računa o potrebama privrede. U toku je nekoliko obuka i sa takvim aktivnostima će se nastaviti i ubuduće.

Dr Dragan Kostić, predsednik UO PKP očekuje da će svi polaznici koji su uspešno završili obuku brzo doći do posla jer sada poseduju odgovarajuća znanja i veštine.

Razgovarali smo i sa radnicama koje su završile obuku, Danijelom Zorčić i Slađanom Džunić.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline