Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 05.08.2014. | objavio Plusonline

0

Obimni radovi u OŠ “Osmi septembar” VIDEO

U OŠ “Osmi septembar” trenutno se odvijaju radovi čija je ukupna vrednost blizu 110.000 evra. Na školi će biti zamenjena stolarija, biće uredjen deo dvorišta, fasade i krova. Ljubiša Ćirić, direktor škole u izjavi za Portal Plus online kaže da je največi deo sredstva dobijen je od Ambasade Japana, a preostali deo obezbedili su kompanija Tigar Tyres i lokalna samouprava.

–         Od Ambasade Japana dobili smo 93 hiljade evra za zamenu stolarije, dok je ostalo donirala kompanija Tigar Tyres i deo je iz redovnog finansiranja radova na školama iz budžeta lokalne samouprave. Radićemo deo ograde, fasade i krova, s obzirom da nije bilo dovoljno sredstava za potpunu adaptaciju. Za preostale radove, za koje su projekti već uradjeni, škola će konkurisati kod institucija, kao što su ministarstva, ambasade, nevladine organizacije, ali i na konkursu prekogranične saradnje, kaže Ćirić.

Fond “Ana i Vlade Divac”  finansiraće uredjenje sanitarnog čvora pored fiskluturne sale.

Tagovi: ,Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline