AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 24.12.2015. | objavio Plusonline

0

Novogodišnje aktivnosti učenika i nastavnika OŠ “Dušan Radović”

U sredu, 23.decembra, u prostorijama osnovne škole “Dušan Radović” organizovana je novogodišnja radionica za decu iz vrtića “Prvomajski cvet” i “Crvenkapa”. Radionicu su organizovale učiteljice IV razreda u saradnji sa nastavnicom engleskog jezika i veroučiteljicom. Mališani iz vrtića su uz pomoć svojih drugara pravili čestitke, plesali i pevali. Na kraju radionice je Deda Mraz svima podelio slatkiše.

Danas  su u isturenom odeljenju u Crnoklištu učenicima i predškolcima  podeljeni novogodišnji paketići, a oni su zauzvrat pripremili novogodišnji program sa  učiteljem i nastavnicom engleskog jezika. Paketiće i Deda Mraza je obezbedila Mesna zajednica sela Crnoklište.

Predstavnici Đačkog parlamenta su uz pomoć svojih koordinatora  organizovali akciju humanitarne pomoći pod sloganom “Cipele za đake pešake”. Akciji su se odazvali učenici i nastavnici škole, a od prikupljenih sredstava će kupiti jakne i cipele učenicima pešacima i prigodne poklone za goste iz škole”Mladost”.

U utorak 29.decembra od 18 časova u Sali za priredbe biće organizovana likovna literarna radionica  “Božićna avantura”.

“Prvi deo je takmičarski izbor za najlepšu kapu i čestitku , drugi takmičarski deo je priča bez kraja. U oba dela takmiče se deca  naše i njihove škole . Treći deo je  autorska predstava profesorke engleskog jezika Maje Ignjatović sa učenicima 1. i 5. razreda kao poklon njima.  Žiri je u sastavu Bogdan Đorđević, Aleksandra Jovanović i jedan predstavnik iz škole Mladost. Poruku koju šalje škola su ljubav, drugarstvo i jednakost.” – rekla je Nataša Branković, direktorka škole.

 

 

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline