AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 28.09.2015. | objavio Plusonline

0

Novi vandalizam: Nove korpe za smeće na Keju, povadjene i bačene sa bedema VIDEO

Nije prošlo ni sedam dana kako su radnici Komunalca na Keju sa jedne I druge strane, od Pešačkog do Železničkog mosta,  postavili 6o metalnih korpi za smeće. Koliko li su samo koimšije negodovale što nema korpi !!!

Jutros , poziv iz Komunalca , ili zov upomoć,  nas je iznenadio. Osamnaest korpi je izvadjeno i sa bedema bačeno dole na Kej. Da li se to zove vandalizam, obest, manifestacija snage, ,,pražnjenje,, nagomilane energije ili… Da li je bitno? Pogledajte kako to izgleda.  Za kritiku smo glasni, da rušimo tu smo veoma često spremni ! A naše je sve to, pirotsko!

Na licu mesta sreli smo  Danila Ilića, poslovodju ,,Zelenila,, u Komunalcu. Da čovek ne poveruje svojim očima šta ljudska ruka sve može da uradi!!!

Na Keju , dok šetamo, skoro svakog jutra , srećemo jednog od ljudi koji stanuje tu blizu u ulici Filipa Višnjića. On je obavestio Policiju i Komunalac.

Čovek priča da  se ne poveruje, nije samo ovo, na Keju se kako on reče svašta lomi i krade!! I novi most su već,,napali,,!!!

Vraćajući se sa ,,mesta dogadjaja,, da to drugačije ne nazovemo, sreli smo radnike Komunalca. Te iste ljude koji su pre neki dan postavljali korpe za smeće. Vraćaju se  da ih vrate na svoje mesto. Dokle samo!?

I šta sad na kraju. Komšija reče , patrole! Ha, u Pirotu nemamo  toliko policajaca, komunalnih inspektora, radnika Komunalca koji bi kontrolisali sve ono što neko može da polomi, ukrade, uporopasti.

Čuli ste, i novi most su počeli da kradu!! Aman ljudi!!!

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑