AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Kultura

Objavljeno 11.04.2019. | objavio Plusonline

0

Novi roman Dobrile Nezić, „Oratete usta da neste pusta“, potresna istinita priča

Večeras je u čitaonici Narodne biblioteke u Pirotu promovisan novi roman zavičajnog autora, Dobrile Nezić, pod nazivom „Oratetre usta da neste pusta“. Roman govori o istinitoj životnoj priči žene koja ne pamti svog oca stardalog na Solunskom frontu, koja se seća detinjstva i siromaštva. Glavni junak govori o usponima i padovima tokom života. Autorka romana, Dobrila Nezić, kaže da je priča potresna, ali i poučna. Ostavlja snažnu poruku da je život bespoštedna borba, da istrajnost, poštenje i volja pobedjuju.

Pored аutorа o knjizi su govorili prof. doktor Ljubišа Rаjković Koželjаc, Drаgoljub Zlаtković, recenzent, Jovаn Vаsić, profesor srpskog jezikа i književnosti. Moderаtor večeri bila je Bojаnа Mitić, bibliotekаr. Odlomke iz romаnа čitаla je Dаnicа Stаnković, glumicа Nаrodnog pozorištа u Pirotu.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline