Plus Online Android

AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Kultura

Objavljeno 11.04.2019. | objavio Plusonline

0

Novi roman Dobrile Nezić, „Oratete usta da neste pusta“, potresna istinita priča

Večeras je u čitaonici Narodne biblioteke u Pirotu promovisan novi roman zavičajnog autora, Dobrile Nezić, pod nazivom „Oratetre usta da neste pusta“. Roman govori o istinitoj životnoj priči žene koja ne pamti svog oca stardalog na Solunskom frontu, koja se seća detinjstva i siromaštva. Glavni junak govori o usponima i padovima tokom života. Autorka romana, Dobrila Nezić, kaže da je priča potresna, ali i poučna. Ostavlja snažnu poruku da je život bespoštedna borba, da istrajnost, poštenje i volja pobedjuju.

Pored аutorа o knjizi su govorili prof. doktor Ljubišа Rаjković Koželjаc, Drаgoljub Zlаtković, recenzent, Jovаn Vаsić, profesor srpskog jezikа i književnosti. Moderаtor večeri bila je Bojаnа Mitić, bibliotekаr. Odlomke iz romаnа čitаla je Dаnicа Stаnković, glumicа Nаrodnog pozorištа u Pirotu.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline