AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 19.07.2017. | objavio Plusonline

0

Novi pomoćnik gradonačelnika Bratislav Ćirić iz SNS-a; Vladan Vasić najavio novi konkurs za izbor direktora javnih preduzeća

Na prošloj sednici Skupštine grada napravljene su izmene u strukturi Gradskog veća s obzirom da je potpisan koalicioni sporazum između Koalicije za Pirot i Srpske napredne stranke u Pirotu. Tim povodom gradonačelnik Vladan Vasić danas je na konferenciji za novinare rekao da je postavljen novi pomoćnik gradonačelnika iz redova SNS-a. To će biti Bratislav Ćirić koji će biti zadužen za koordinaciju sa javnim preduzećima i saradnju sa Stalnom konferencijom gradova i opština.

Ovom prilikom gradonačelnik Vasić najavio je da će izaći javni konkurs za izbor direktora javnih preduzeća.

Prema njegovim rečima rok za prijavu kandidata će biti do kraja avgusta, a imenovanje će biti na sednici Skupštine grada u septembru.

Gradonačelnik Vladan Vasić kaže da je zadovoljan radom javnih preduzeća, a kao najbolji primer istakao je direktora JP “Vodovod i kanalizacija” Zorana Nikolića.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline