Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 12.11.2012. | objavio Plusonline

0

Nikola Stanković ponovo šampion Srbije

Nikola Stanković, član Gimnastičkog kluba Soko osvojio je prvo mesto u  konkurenciji omladinaca na državnom prvenstvu , odbranivši prošlogodišnju titulu. Prvak države postao je i Nikola Nikolić u konkurenciji učenika sedmog i osmog razreda, a Lazaru Maniću pripalo je treće mesto.

U ekipnoj konkurenciji učenici od prvog do četvrtog razreda zauzeli su šesto, a petog i šestog razreda drugo mesto. Ovo takmičenje gimnastičara C klase održano je u Novom Sadu.

Na prvenstvu za devojčice u Kruševcu, u konkurenciji 115 gimnastičarki, naše ekipe plasirale su se na peto, odnosno šesto mesto medju devet ekipa.

Stevan Stefanović, predsednik Kluba i trener, kaže za Plus radio da su postignuti odlični rezultati s obzirom da je naš Klub medju najmladjima u zemlji.

Tagovi: ,Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline