AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 12.11.2012. | objavio Plusonline

0

Nikola Stanković ponovo šampion Srbije

Nikola Stanković, član Gimnastičkog kluba Soko osvojio je prvo mesto u  konkurenciji omladinaca na državnom prvenstvu , odbranivši prošlogodišnju titulu. Prvak države postao je i Nikola Nikolić u konkurenciji učenika sedmog i osmog razreda, a Lazaru Maniću pripalo je treće mesto.

U ekipnoj konkurenciji učenici od prvog do četvrtog razreda zauzeli su šesto, a petog i šestog razreda drugo mesto. Ovo takmičenje gimnastičara C klase održano je u Novom Sadu.

Na prvenstvu za devojčice u Kruševcu, u konkurenciji 115 gimnastičarki, naše ekipe plasirale su se na peto, odnosno šesto mesto medju devet ekipa.

Stevan Stefanović, predsednik Kluba i trener, kaže za Plus radio da su postignuti odlični rezultati s obzirom da je naš Klub medju najmladjima u zemlji.

Tagovi: ,Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline