Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 08.07.2019. | objavio Plusonline

0

Nesloga meštana pojedinih pirotskih sela osnovni razlog neurednog vodosnabdevanja

Selo Nišor, nedaleko od Pirota, još uvek ne uspeva da reši problem vodosnabdevanja. U selu postoji vodovodna mreža, ali zbog nesloge meštana, pa i zloupotrebe pojedinaca mnogi domovi su bez vode. Svojevremeno je pokrenuta inicijativa da se seoski vodovod preda na upravljenje JP “Vodovod i kanalizacija „ Pirot, ali je samo ostalo na tome. Ovih dana održan je još jedan sastanak meštana na kojem je učestvovala i Nataša Potić, predsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke. Praktično, kako nam je rekla zvaničnih odluka nema i ovo pitanje ostaje i dalje otvoreno jer Nišorci nisu složni.

Kako nam je nedavno rekao direktor JP“Vodovod i kanalizacija“, Zoran Nikolić, pod ingerencijom „Vodovoda“ je dvadeset i jedno selo u Pirotu i politika „Vodovoda“ je da sva sele budu obuhvaćena. Pirotski „Vodovod“ stoji na raspolaganju meštanima Nišora, ali je potrebno ispoštovati odgovarajuću proceduru da bi se preuzeo seoski vodovod.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline