Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 20.04.2017. | objavio Plusonline

0

Nema opasnosti od poplava

Najnovije padavine nisu značajno uticale na porast nivoa vode reka i potoka na teritoriji Pirotskog okruga. Prema najnovijim podacima meteorološke stanice u Željuši u Pirotu je palo deset litara vodenog taloga na metar kvadratni. Prema rečima člana Štaba za vanredne situacije, Sretena Savova, redovnim obilaskom terena ni na jednom od kriznih mesta nema opasnosti od izivanja vode van korita.

„Stanje je sasvim u redu, obišli smo teren i ustanovili da nema naročitih promena nivoa vode u rekama i potocima. Za sada nema  nikakvih problema, a i ne očekujemo neka iznenadjenja s obzirom da smo blagovremeno intervenisali, očistili korita i omogućili normalan protok vode. Ovaj period je na teritoriji Srbije proglašen rizičnim, ali kao što kažem kod nas je normalno stanje. Moram i ovom prilikom da uputim primedbu na račun nesavesnih gradjana koji često šaš i drugu vrstu otpada odlažu tamo gde ne treba, pa ne retko i u korita kanala i potoka“-izjavio je Savov.

 

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline