Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 02.09.2014. | objavio Plusonline

0

Nastava se odvija po planu i programu

U osnovnim i srednjim školama jučerašnji dan protekao je u znaku obeležavanja početka nove školske godine. Olgica Najdanović, direktorka OŠ “8.septembar”, kaže da  je školska godina počela bez problema i uovoj školi.

-Školska godina počela je bez ikakvih problema. Za sve učenike nastava se odvija nesmetano. Ove godine u matičnoj školi ima 129 prvaka raspoređenih u pet odeljenja. U toku leta u školi je bilo puno radova, deo fasade, deo ograde je zavšren i u toku je jedna od najvećih investicija.  Reč je o donaciji Japanske ambasade  u vrednosti 90.000 evra, koja podrazumeva  zamenu  stolarije i taj posao se  privodi  kraju. Ostalo je da se završi sala ali to su radovi  koji će biti gotovi do kraja meseca i neće ometati  nastavu. Urađen je i projekat uređenja školskog dvorišta, mi ga uređujemo po fazama, s obzirom da je veliko i u jednom delu je potrebno urediti i imovinsko pravne odnose, ali to je ono na čemu ćemo između ostalog u narednom periodu i raditi-kaže Najdanovićeva.

 

Tagovi: , ,Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline