Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 25.10.2017. | objavio PlusonlineAdmin

0

Miroljub Dimitrijević, stečajni upravnik: četiri firme su otkupile dokumentaciju, medju njima i italijanska firma Miroglio!! Dan “D”- 27.oktobar!

Juče smo eksluzivno objavili vest da je poznata italijanska firma Miroglio zainteresovana za kupovinu AHA Mura Prvi maj.

  (Tu vest preuzela je E kapija, ali i Tanjug, ne znamo iz čijeg pera, pretpostavljamo ko u Pirotu “pozajmljuje” tudje vesti i šalje ovoj Agenciji, a vest je objavio i Blic, napisavši da su  “autori” vesti Tanjug i Plus online.  Za razliku od drugih, mi ne tužimo i ne  tražimo 2.500.000 dinara za deset slika objavljenih na Portalu. Naše vesti “ofarbane” šalju se na sve strane. Toliko o tome. Nije prvi put i neka im je).

 Ono što je eksluziva i što želimo da objavimo, kako bi potvrdili jučerašnju vest da je i firma Miroglio iz Italije zainteresovana za AHA Mura Prvi maj, je sms poruka koju nam je poslao Miroljub Dimitrijević, stečajni upravnik, na čemu se zahvaljujemo !

…………………………………………………………………….

Gospodine Paunoviću, četiri firme otkupile su prodajnu dokumentaciju-među njima je i poznata italijanska firma Miroglio . Nadam se uspehu u ovoj prodaji. Molim za strpljenje do petka. Sve ostale informacije dobićete 27.10.-nakon javnog nadmetanja.Poštujmo pravila! Pozdravljam Vas! Miroljub Dimitrijević, stečajni i upravnik AHA Mura Prvi maj.

………………………………………………………………………

   Dakle, ipak ćemo morati da sačekamo još nekoliko dana!  Nadamo se da će ŠESTA PRODAJA  AHA Mura Prvi maj, konačno uspeti!

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline