AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 16.03.2017. | objavio Plusonline

0

Iz Acibadem Atakent bolnice u Istanbulu stigla profaktura za lečenje Mile Panić. Za šest hemoterapija potrebno je 198.000 evra! Piroćanci moramo dalje, život male devojčice je u pitanju!

   Danima pratimo sva nastojanja Piroćanaca da svojim poimanjem humanosti, spremnošću da pomognu drugome u nevolji, novčanim sredstvima nastoje da pomognu lečenje male Mile Panić u istanbulskoj bolnici Acibadem Atakent kod profesora doktora Buraka Tandera. To je borba nas Piroćanaca da na svoj način pomognemo da se sačuva jedan mladi, mali, život.

   Mila je od prošle srede na stalnim pregledima, analizama u istanbulskoj bolnici Acibadem Atakent kod profesora doktora Tandera Buraka. To je još jedna borba koju drhteći pratimo, čekajući informacije od Jelenine majke, od Dr Snežane Stojanović iz Predstavništva Acibadem u Nišu, a od pre dva dana i od Miroslava, Milinog oca koji se vratio iz Istanbula, od  Dragane Marinković Ćirić, kume i zastupnika porodice Panić.

   Juče u popodnevnim časovima, posle prepodnevnih analiza , profesor doktor odlučio se za dodatno ispitivanje koštane srži i šest ciklusa hemoterapija, kakve u zdravstvenim ustanovama u Srbiji – NEMA!  Ova odluka je odgovorila i na pitanje koje smo svi mi nosili u sebi i strepeći očekivali, jer je u direktnoj vezi sa daljim nastojanjima da se sačuva Milin Život.

 Iz Acibadem bolnice stigla je sinoć  profaktura za šest hemoterapija. Za  jednu terapiju potrebno je uplatiti 33.000, što ukupno  iznosi 198.000 evra. Porodici je rečeno da u najkraćem roku je neophodno uplatiti polovinu iznosa!!!

11

Ovo je kopija original profakture!

racun

     Inače, prema rečima Dragane Marinković Ćirić, do sada je porodica za ovih desetak dana boravka u Hotelu i analiza već upalatila oko 20.000 evra.

     U cilju obezbedjenja značajnijeg iznosa sredstava tim koji brine o prikupljanju para uputiće pismene zahteve sa profakturom, a većim pirotskim firmama i privatnim preduzećima, kao i javnim preduzećima u gradu i Gradskoj upravi.

     Od oca Miroslava Panića dobili smo informaciju o uplatama koje su stigle juče i danas.

  1. Alatnica Krstić 20.000 din. Kutija Rotarakt
  2. Marmil u Tija Bari 63.800  din.
  3. Gotovinska uplata -radnici Tigar obuća 58.280 din.
  4. Pekara Jerma 40.787 kutija Rotarakt
  5. Toplana 15.000 din.
  6. Sanja Stanojević 14.500 dinara.

Prema rečima Miroslava Panića trenutno na deviznom računu ima 300 evra i 960 dolara. Na dinarskom računu naši ljudi su do sada uplatili 1.057.000 dinara.

( Izvinjavamo se onima koji su uplatili, a informaciju nismo objavili jer je nismo dobili. Pomognite i javite nam. Objavljivanje je samo – zahvalnnost za humani čin!!!)

     U Beogradu se danas ostvaruju kontakti sa Fondacijama Sergeja Trifunovića i Aleksandra Šapića.Dostaviće im se na njihov zahtev profakture. Treba očekivati odredjenu novčanu pomoć. Ne posebnu, kako su nam rekli, jer zahteva ima na hiljade!

     Dragi sugradjani, nama i našoj humanosti nije potreban poseban poziv. Hajdemo dalje! Samo zajedno možemo da vratimo osmeh našoj Mili. Kako je neko negde tamo, rekao Pirot se podigao na noge da pomogne život jednoj devojčici. I jesmo!! 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline